Koop nu tickets
€7,50 korting

Toer met het gezin langs de highlights van Zuid-Holland met Renzy

Logo of Renzy

Ontdek de hotspots van Zuid-Holland met het gezin. In twee elektrische Renault Twizy's volg je de meest schitterende routes door ons land en ga je met behulp van GPS routes buiten de gebaande paden. Stranden, kastelen, tulpenvelden: verken Nederland op z'n mooist!

De audiogids deelt onderweg alle ins en outs over de omgeving van Noordwijk en de bezienswaardigheden die je tegenkomt. Prachtige Hollandse vergezichten vliegen aan je voorbij terwijl je elektrisch en geruisloos langs de kust en door de natuur en de zandduinen rijdt. Met het gezin even lekker weg!

Leuk: voor de kinderen is er tijdens de route een uitdagende puzzeltocht waarbij ze onderweg op zoek gaan naar de geheime code. Deze code geeft bij terugkomst toegang tot een kluis, waar een leuke prijs op ze ligt te wachten.

Wat kun je verwachten?

Na boeking staan er twee volledig opgeladen elektrische Renault Twizy's voor je klaar! Deze zijn geschikt voor vier personen (2 volwassenen plus 2 kinderen met de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar). In de auto is een GPS ingesteld om je de allermooiste hotspots te laten zien op een route van 35 kilometer. Aan boord is ook een audiogids beschikbaar in het Nederlands die de leukste weetjes deelt over wat je tegenkomt. De tour duurt ongeveer 180 minuten, inclusief voldoende tijd om onderweg voor leuke familiefoto's uit te stappen.