Koop nu tickets
Order your tickets easily

Space Expo

Logo of Space Expo

At Space Expo you will be taken on a journey along distant planets and galaxies. Learn all about space travel, famous astronauts like André Kuipers and feel what it's like to move on the moon with the moonjump.

Bij de ruimtevaarttentoonstelling beleef je een raketlancering en bekijk je ruimtepakken die echte astronauten droegen! Ook kun je bewonderen hoe een ruimtestation eruitziet en leer je alles over de geschiedenis én de techniek achter de ruimtevaart.

Kruip bij Space Expo in de huid van een astronaut. In de Sojoez simulator ervaar je het opstijgen en landen in een spaceshuttle! Met de moonjump voel je hoe het is om op de maan te bewegen en in het Internationale Ruimte Station ISS ontdek je hoe astronauten leven.

Een spacy en interactief dagje uit!

Unieke actie: busretour + toegang in één ticket

Met het openbaar vervoer naar Space Expo? Natuurlijk! Met Arriva ben je er zo en met de extra voordelige combitickets, koop het toegangsbewijs voor Space Expo én het vervoersbewijs in één! Je toegangskaart is ook je buskaartje.Op 19 september onthulde André Kuipers in Space Expode ruimtecapsule waarin hij in 2012 weer veilig op aarde landde. Hij leefde en werkte een halfjaar lang in het ISS, 400 kilometer boven aarde. Nu te zien in Space Expo!